Vi äger nu vår andra mikrovågsugn och vi har precis samma problem med den här som med den gamla. Värmer man fryst pizza (eller annat) blir den aldrig varm i mitten och ökar man tiden så den blir varm då blir istället kanterna hårda och brända (och i mitt tycke inte alls gott). Snurra pizzan lite då & då... Kör på maxeffekt så att något händer... ;) Använd "vad heter det nu" defrost eller något sådant... så den får tinas upp.. Sen grillar du den på maxeffekt! Kör på en lägre effekt och längre tid, sen kan man ju alltid pausa värmningen lite då och då så att värmen sprider sig ut i hela stycket. Först svag värme till tinat läge, sen fullt ös tills kanterna är varma sen vila pizzan ti någon minut... Det vanliga problemet, om man inte har en sådan "6:e sinnet"-micro med massa sensorer, man tinar ett kg köttfärs på 2 minuter!!! UTAN att den e ens blir varm, o mat i övrigt blir genomvarm utan brända kanter :) Den funkar asbra.Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
Är det så svårt att få jämnvarmt i en mikro? Eller är det nåt man gör tokigt hela tiden?Sv: Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
Sv: Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
Sv: Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
Sv: Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
Sv: Mikrovågsugn... gör vi nåt galet?
har man inte råd me en sådan blir det till o köra med lock över maten o på maxvärme ett tag o sen snura lite på maten, låta den vila lite