Kom av en slump in på dagens recept på aftonbladets sida "Mat & Vin". Och för övrigt är det ett ganska intressant namn på rätten med tanke på att den är gjord på fläskfilé... Ja det där med matlagning,i recepten står det ofta 1 msk.Annorlunda stekning.
De har ett lite ovanligt val av stektid för fläskfilén. Kolla punkt 8.
http://www.aftonbladet.se/v3/ab/jsp/start.jsp?d=101&a=14298
PS.
Och ifall de upptäcker det och ändrar så stod det:
<b>8. Stek i smöret 23 minuter på varje sida.</b>
46 minuter för en 2 cm tjock fläskfile känns lite att ta i.
Såvida de inte verkligen har en ganska ovanlig uppfattning om lämplig stektid så menar de antagligen 2-3 minuter. =)Sv:Annorlunda stekning.
"Kalvinnanlår med rotig tomatsås"Sv: Annorlunda stekning.
Var fae... köper man msk.